Cum sa activati modul invizibil pe Instagram pentru a citi mesajele fara ca contactele dvs. sa stie

Cum sa activati modul invizibil pe Instagram pentru a citi mesajele fara ca contactele dvs. sa stie

Multi utilizatori se intreaba daca exista un mod stealth pe Instagram. Adica, o functie de citire a mesajelor directe fara ca expeditorul sa observe. Daca aceasta indoiala a aparut in mintea ta, ai ajuns la locul potrivit. Aici explicam totul despre presupusul mod invizibil al Instagram : ce este cu adevarat, cum sa-l activezi si ce implicatii are.

Desigur, acesta nu este singurul ghid pe care ar trebui sa-l cititi daca doriti sa profitati la maximum de retelele dvs. de socializare . De exemplu, va recomandam sa aruncati o privire la articolul care explica cum sa vizualizati postarile de pe Instagram fara a avea un cont. La fel, va fi foarte interesant pentru tine sa stii daca metodele de spionaj pe WhatsApp care functioneaza sunt legale. Dar inainte de a te implica cu ei, descoperi ce este modul invizibil Instagram si in ce masura este eficient . Nu rata!

Ce este modul invizibil Instagram?

Strict vorbind, modul Stealth nu este o caracteristica oficiala. Mai degraba, este legat de unele setari ale aplicatiei Instagram si alte trucuri pentru a citi mesajele directe fara ca altii sa stie . Acest lucru asigura ca alti utilizatori nu stiu daca ati deschis sau nu continutul pe care vi-l trimit prin Instagram Direct.

Nu exista nicio indoiala ca modul invizibil este un punct in favoarea confidentialitatii tale. In acest fel, nimeni nu va sti daca ati raspuns solicitarilor lor sau daca ati revizuit mesajele pe care vi le-au trimis. Nu degeaba, ceva asemanator se intampla pe Instagram cu ceea ce se intampla pe WhatsApp cu bifa albastra: toata lumea asteapta . Trucurile pe care le explicam mai jos vor impiedica alti utilizatori sa fie constienti de activitatea dvs. pe retelele sociale.

Modul invizibil pe Instagram: cum se activeaza

In continuare, aveti cateva solutii eficiente care va ajuta sa vedeti mesajele pe Instagram fara a fi vazut . Dupa cum puteti vedea, aceasta nu este o functie specifica a aplicatiei, ci mai degraba niste trucuri pentru a va citi conversatiile, evitand sa fiti descoperit.

Restrictionati un cont

Restrictionarea unui cont va ajuta sa impiedicati ca un mesaj sa fie marcat ca citit. Este la fel de usor ca sa vizitezi profilul acelei persoane si sa apesi pe pictograma cu trei elipse de sub fotografia biografiei. Apoi, faceti clic pe Restrictionati .

Credit IFN în rate: Cum să alegi cea mai bună opțiune pentru tine Te-ar putea interesa si: Credit IFN în rate: Cum să alegi cea mai bună opțiune pentru tine

Restrictionarea unui cont face ca Instagram sa trimita toate mesajele dvs. la sectiunea Solicitari de mesaje

Mesajele persoanei respective vor fi mutate in Solicitari de mesaje . De acolo, le puteti citi fara ca celalalt utilizator sa stie. Cand ati terminat, anulati restrictia.

Cititi notificarea

O posibilitate pe care o ai la dispozitie este sa citesti mesajul din notificare , fara a deschide conversatia.

O poti face in felul urmator:

  1. Deschide cortina de notificari pentru a vedea toate notificarile.
  2. Atingeti notificarea pentru a o deschide complet.
  3. Vizualizati continutul si cititi mesajul.

Cu aceasta metoda este crucial sa afisati notificarea fara a accesa Instagram. In caz contrar, mesajul va fi marcat ca citit .

Accesati-va mesajele offline

O alta posibilitate de a activa modul invizibil in anumite ocazii este deconectarea telefonului mobil de la retea .

Modul Avion va va ajuta sa deschideti mesajele fara ca altii sa primeasca confirmarea de citire

Acestia sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a-l atinge:

  1. Activati modul avion in centrul de control al iPhone-ului dvs. Pe Android, faceti acest lucru din setarile rapide ale cortinei de notificari.
  2. Introduceti mesajele Instagram si vedeti noutatile. Daca noul mesaj nu apare, reconectati-va la retea, astfel incat toate mesajele sa fie sincronizate . Dar atentie! Nu intrati in conversatie in timp ce sunteti online.
  3. In cele din urma, vezi mesajul offline . Apoi, inchideti Instagram si conectati din nou dispozitivul la retea.

Cu aplicatii terte

Utilizarea unei aplicatii terta parte este ultima solutie pe care o propunem pentru a citi mesajele Instagram fara a fi vazut . Unul pe care il recomandam este IGdm, disponibil pentru Linux, Mac si Windows.


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la Cum sa activati modul invizibil pe Instagram pentru a citi mesajele fara ca contactele dvs. sa stie

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×