Pentru o casa moderna, alege ferestre mari si spatii cat mai deschise

Pentru o casa moderna, alege ferestre mari si spatii cat mai deschise

Tuturor ne place un spatiu confortabil care sa satisfaca nu numai cerintele functionale ale vietii de zi cu zi, ci este si acel refugiu pe care il numim acasa. A stii sa profiti de spatii, sa alegi mobilier de calitate, sa ai grija de iluminat bun pentru casa si sa transformi mediile in spatii multifunctionale; da casei un aspect mai modern si mai ales mai confortabil. Important este sa te simti confortabil si sa te identifici cu decorul, asta este esential.

Pentru cei care prefera un mediu spatios in care exteriorul este delicat integrat in casa, utilizarea ferestrelor mari si a compartimentelor subtile este foarte importanta deoarece contribuie la crearea senzatiei de spatialitate dorita.

In acest articol va vom arata cum casa dumneavoastra poate fi transformata intr-un mediu spatios, confortabil, care reflecta modernitatea. Verifica!

1. Fuziunea interioarelor cu terasa si gradina

Casa si gradina sunt facute una pentru cealalta, pentru ca intr-un fel gradina devine o prelungire a unei incaperi. In zilele insorite si noptile racoroase, va puteti petrece cea mai mare parte a timpului bucurandu-va de exteriorul casei, ceea ce face din gradina practic un al doilea living. 

Prin urmare, este, de asemenea, foarte important sa aveti grija de decorarea acestor zone exterioare pentru a crea armonie intre mobilierul si accesoriile acestor medii, asa cum putem vedea in proiectul Architekburburo Lehnen, unde un dialog de linii simple si curate .

Aceasta armonie poate fi realizata in mai multe moduri; Mobilierul de gradina poate asorta materialele, culoarea sau stilul cu restul interiorului casei.

Florile care cresc in gradina pot fi folosite pentru a le aseza in vaze in interiorul casei, generand o compozitie armonioasa, naturala si usoara.

2. Fara granite!

Aveti acasa un spatiu mare pentru a putea fi transformat intr-un mediu complet de odihna si relaxare. Un spatiu deschis al casei se conecteaza cu zona exterioara, lipsita de diviziuni si pereti, reflectand in continuare sentimentul de libertate si confort din interiorul casei. 

Pentru aceasta, mediul trebuie sa fie in deplina armonie in decorul cu mobilier realizat pentru relaxare. Acest design este semnat de  Mariangel Goghlan.

3. Spatiu multifunctional de gatit deschis spre terasa!

Puteti integrata bucataria  intr-o alta parte exterioara a casei, fara a fi ascunsa in spatele unei usi sau a unui perete. Spatiul este transformat intr-un mediu multifunctional care incorporeaza alte medii precum un living si o sufragerie, unde poti gati si socializa cu prietenii si familia in acelasi timp. 

Cum sa-ti adaptezi casa la schimbarea anotimpului Te-ar putea interesa si: Cum sa-ti adaptezi casa la schimbarea anotimpului

In astfel de proiecte, bucatariile nu mai sunt spatii exclusiv pentru munca; singuratic si claustrofob, pentru a deveni un spatiu placut si distractiv pentru intalniri si delectare cu mancare in aer liber.

 In timp ce bucatarul pregateste mancarea, prietenii pot observa, invata si schimba idei si pot folosi zona exterioara a casei. Atmosfera are o nota de creativitate si dinamism, promovand apropierea si convietuirea.

In acest link vei gasi mai multe idei pentru a proiecta o bucatarie de exterior senzationala.

4. Spatiu multifunctional: pentru a vorbi!

A profita de o zona a casei ca spatiu pentru a vorbi cu familia si prietenii este o alternativa excelenta pentru a te bucura de beneficiile naturii, chiar daca aceasta este in interior. In acest design de Marina Linhares , ferestrele mari fac ca compozitia spatiului sa devina un mediu multifunctional cu o impartire moale intre bucataria casei si zona exterioara.

Gradina exterioara devine un fel de fundal natural pentru acest mediu, perfect pentru relaxare. Transformarea acestui spatiu intr-unul functional este intotdeauna o idee buna pentru ca spatiile interioare ale casei sa se conecteze cu gradina intr-un mod sofisticat si inteligent.

5. O legatura intre interior si gradina

In acest design realizat de Your Architect London , peisajul devine parte a casei si a vietii domestice. In aceasta casa, integrarea gradinii in spate si in interiorul casei se datoreaza ferestrelor lungi si spatioase, care servesc drept separatoare aproape invizibile care permit o vedere completa a intregului perimetru, reprezentand o extindere a mediului. mod modern, dand valoare conexiunii terenului exterior.

6. Medii integrate

In acest design, camera de zi impreuna cu bucataria sunt complet unificate. Spatele casei este legat de celelalte camere prin terasa acoperita cu lemn. Usile de sticla, in timp ce protejeaza si impart mediul interior, transforma acest spatiu intr-un acvariu al modernitatii vazute din exterior.


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la Pentru o casa moderna, alege ferestre mari si spatii cat mai deschise

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×