Cum sa va stergeti contul de Instagram pe iPhone si Android?

Cum sa va stergeti contul de Instagram pe iPhone si Android?

Instagram nu face totul foarte usor, dar este posibil sa-ti stergi contul pentru totdeauna si, daca regreti, si temporar. Pentru a face acest lucru aveti nevoie de aplicatia mobila si de convingerea ca doriti cu adevarat sa va stergeti Instagram: cu aceasta actiune veti pierde tot ce ati incarcat in retea , inclusiv numele de utilizator. Trebuie sa evaluati toate avantajele acestui proces, deoarece eliminarea permanenta este de asa natura incat: dupa marja, veti pierde totul.

Dezabonarea de la retelele de socializare nu este de obicei foarte usoara, Instagram nu este strain de aceasta practica. Chiar si asa, exista mai multe modalitati de a sterge acest cont , atat temporar, cat si definitiv: trebuie doar sa fii sigur de stergere si sa urmezi un proces prin intermediul smartphone-ului tau. Meta a introdus recent Centrul de conturi, un mediu unificat din care sa gestionezi profilurile. Stergerea se gaseste si in centrul mentionat.

Centrul de conturi faciliteaza stergerea Instagram (si Facebook)

Asa cum este de obicei pe acest tip de platforma, este foarte usor sa deschideti un cont si nu atat de simplu sa il stergeti. De fapt, poate ati incercat sa va stergeti contul de Instagram de pe telefon si ati renuntat pentru ca nu ati gasit o cale. Si exista un motiv: Instagram ascunde aceasta setare intre diferitele meniuri de optiuni .

Cand vine vorba de stergerea contului tau de Instagram, o poti face in doua moduri: fie temporar, fie definitiv.

 • Stergere temporara . Veti disparea din retea salvandu-va numele de utilizator, precum si tot ceea ce ati incarcat, inclusiv interactiunile dvs. Si totul va reveni la starea initiala atunci cand decideti sa va restabiliti profilul (daca decideti sa faceti acest lucru).
 • Stergere definitiva . Tot ce are legatura cu contul tau de Instagram va fi pierdut pentru totdeauna, inclusiv numele tau de utilizator.

Daca optati pentru stergerea permanenta, totul de pe contul dvs. de Instagram va disparea, inclusiv numele de utilizator.

Este important sa evaluati implicatiile fiecarui tip de stergere, mai ales in cazul stergerii definitive: amintiti-va ca odata cu aceasta veti pierde tot ce salveaza contul dvs. de Instagram, inclusiv fotografiile .

Cum sa va stergeti contul de Instagram de pe mobil, atat iPhone, cat si Android

Stanga, Centrul de control al contului pe iPhone. Corect, acelasi centru pe Android

Aplicatia mobila Instagram a unificat stergerea profilurilor prin intermediul Centrului de conturi. Procesul pe care trebuie sa il efectuati este urmatorul:

Cum renunți să amâni munca de azi până mâine? Te-ar putea interesa si: Cum renunți să amâni munca de azi până mâine?
 • Deschideti aplicatia Instagram.
 • Accesati profilul dvs. (dreapta jos, in meniul de jos) si faceti clic pe cele trei bare de meniu de sus.
 • Selectati „Setari” daca sunteti pe Android si „Setari si confidentialitate” daca sunteti pe iPhone.
 • Faceti clic pe Centrul de conturi, chiar in partea de sus.
 • Derulati in jos la „Date personale”.
 • Selectati „Proprietatea si controlul contului”.
 • Este timpul sa trecem la treaba: faceti clic pe „Dezactivare sau eliminare”. Amintiti-va ca veti pierde toate datele daca va stergeti pentru totdeauna contul de Instagram .
 • Elige tu perfil de Instagram.
 • Decideti daca doriti sa va stergeti contul temporar (" Dezactivati contul ") sau sa il stergeti pentru totdeauna (" Stergeti contul "). Bifati „Continuati”.
 • Introduceti parola contului Instagram, treceti la pasul urmator si alegeti motivul pentru care doriti sa parasiti reteaua de socializare.
 • Confirma-ti decizia si vei avea totul pregatit.
Stergeti contul de Instagram pe Android

Stergerea temporara este foarte utila pentru a lua o pauza de la Instagram si, de asemenea, pentru a sterge continut, comentarii sau mesaje private fara ca altii sa va poata vedea actiunile . Cu acest tip de stergere nu pierzi nimic din ce ai incarcat pe Instagram: pentru a restabili contul trebuie doar sa mergi la profilul tau si sa il activezi din nou.

Stergeti contul de Instagram de pe iPhone

Daca ceea ce doriti este sa va stergeti pentru totdeauna contul de Instagram, inainte de a continua cu acest pas, va recomandam sa faceti o copie de rezerva a profilului dvs. In acest fel, vei descarca toate fotografiile si alt continut pe care l-ai incarcat pe reteaua de socializare, precum si interactiunile tale. Aveti la dispozitie 30 de zile pentru a va reconsidera decizia: Meta va va pastra tot continutul in acest timp in cazul in care decideti sa va intoarceti. Dupa 30 de zile, tot ce ai facut pe Instagram va disparea.


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la Cum sa va stergeti contul de Instagram pe iPhone si Android?

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×