Cele mai cautate jocuri pentru fete

Cele mai cautate jocuri pentru fete

Cele mai frumoase jocuri pentru fetite

Tehnologia a evoluat foarte mult in ultimele decenii. Deși, la nivel mondial, anumite națiuni s-au dezvoltat cu mult înaintea tarii noastre, după Revoluție, si noi am reușit sa ne integram destul de bine la acest capitol. Daca in unele domenii, unde este aplicabila tehnologia, mai avem, din păcate, cale lunga de străbătut, in ceea ce privește jocurile video, ne situam la un nivel destul de avansat. Consider ca s-a ajuns, destul de repede, la utilizarea de către persoanele împătimite, a unor jocuri din ce in ce mai realiste.

Acum 20 de ani, toata lumea avea, probabil, celebrul joc portabil Tetris si cateva joculețe, cum ar fi Vikings, Gods, Mario si Prince of Persia, in variante puțin “primitive”, pe floppy disk. Erau maximul distracției. Acum insa, exista posibilitatea achiziționării unor jocuri atât de realiste încât zici ca sunt adevărate filme de la Hollywood. Desigur, acestea sunt destinate celor experimentați. Din fericire, exista si jocuri online gratis, ce se pot juca in timp real, la orice ora ai nevoie doar de un calculator sau, telefon sau tableta o conexiune la internet. Acestea au avantajul de a nu iți încarcă memoria calculatorului sunt gratuite desigur, si sunt perfecte pentru copii fete sau băieți. Nu au o grafica explicita, ceea ce le face a fi “safe” pentru cei mici.

Printre cele mai in voga joculețe pentru fete s-ar enumera:

1.Jocurile de gătit

2.Jocuri de îmbrăcat coafat si machiat

3.Joculețele de făcut curat in casa

4.Jocuri de tip Bejeweled.

5.Jocuri logice gen mahjong.

Jocuri online in browser sunt recomandate copiilor si tinerilor de la vârsta de la 6-7 ani. Desigur, totul trebuie sa fie făcut sub stricta supraveghere a părinților pentru ca printre aceste jocuri mai scapă si jocuri neadecvate.

Daca, de obicei, băieții sunt cei care se joaca jocuri pe calculator sub diverse forme, acum sunt in mediul online multe variante pentru fete care se pot juca gratuit. Mai mult, aceste jocuri de fete au ca eroine principale personajele preferate care pot fi atâta din desene animate cat si personaje din filme sau jucării.

Instructiuni si produse recomandate pentru a va curata corect ecranul telefonului mobil Te-ar putea interesa si: Instructiuni si produse recomandate pentru a va curata corect ecranul telefonului mobil

Amintim o scurta colecție ce poate fi accesate pe website-ul jocurionline.ro:

1.Jocuri cu prințese: Barbie, Ana si Elsa,

2.jocuri cu personaje animate: Peppa Pig, Tom si Jerry si multe altele.

3.Jocuri cu Papa and Louie

4.Jocuri de întreținere corporala la spa

Hai sa vedem cam ce pot face fetele cu aceste jocuri

Fetițele vor fi incantate sa descopere activități extrem de amuzante si educative, cu personajele Disney, sau altele din multe povesti încântătoare. Cele mici pot sa le îmbrace pe prințese, pot sa facă curățenie împreuna cu ele, sa gătească, sa aibă grija de ponei sau alte animăluțe, sa coloreze si tot așa. Jocurile sunt create in așa fel încât sa fie ușor de utilizat, la orice vârsta, si sa nu solicite foarte mult copilul.

Astăzi o sa va detaliez despre jocuri cu prințese. Jocul de fete elsa face baie este un joc foarte amuzat in care prințesa Elsa vrea sa se relaxeze cu o baie calda. Jocul iți permite sa ai grija de ea si de tenul ei. Poți alege diverse obiecte cu care sa o speli pe Elsa sa ii aplici șampon apoi sa ii aplic balsam si la final sa sau ii întreții parul cu diverse produse. Totul este intuitiv cu mouse selectezi produsele si aplici balsamul.

Colecția de fete este mare sunt multe opțiuni de joc regăsiți multe variante in mediul online pe care copii le pot încerca iar pe acest site de jocuri gratis găsiți o paleta complexa de jocuri de gen. Cu siguranța, copiii nu se vor putea plictisi. In plus, este un mod plăcut, pentru cei mici si pentru părinți, de a petrece timp împreuna cu astfel de activități educative si, in același timp, foarte amuzante.

Spor la joc


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la Cele mai cautate jocuri pentru fete

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×